Esthajnal Teaház
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Csók a hóesésben / Kilari X Hiroto/ shoujo / romance

Go down

Csók a hóesésben / Kilari X Hiroto/ shoujo / romance Empty Csók a hóesésben / Kilari X Hiroto/ shoujo / romance

Témanyitás  Priscilla Hétf. Dec. 19, 2011 6:47 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

December 27. 16:00 Akihabara Audition Hall

Hűvös, borongós délután volt, de ez nem zavarta a ships rajongókat. Zsúfolásig megtelt az Akihabara Audition Hall, ahol a ships adott koncertet. Seiji és Hiroto már tapasztalt párosnak számított a muranishi ügynökségnél, így minden lámpaláz nélkül adták a fiúk az évvégi koncertet. A függöny mögött várták a jelet, amit egyik legjobb barátjuk, Kilari ad meg, ha elkezdődik a műsor. Ugyanis őt választották meg a két ünnep közötti ships koncert műsorvezetőjének. A reflektorfények felvillantak és a színpad közepére irányultak. Már ott állt hősnőnk. Duplacopfba font frizurája volt, és egy fehér, fodros, masnikkal díszített estélyit viselt. Nagy levegőt vett, majd magabiztosan a mikrofonba szólt:
-Sziasztok shipsrajongók! Köszi, hogy ennyien eljöttetek. Ma este én leszek a házigazdátok.
Közönség: Hajrá Kilari! Szép vagy kicsike! Gyerünk! Hol a ships?
Kilari: Most pedig következzék mindenki kedvenc együttese, a Ships!!!
A függöny felgördült, a közönség hatalmas ovációban tört ki. Seiji és Hiroto beléptek a reflektorfénybe és meghajoltak a rajongók előtt.
Hiroto: Sziasztok! Köszi, hogy eljöttetek.
Seiji: Élvezzétek a műsort és ne feledkezzetek meg Kilariról, akinek köszönhetően ma itt lehetünk.
Kilari: Ugyan, ne viccelj, Seiji! Ez csak természetes.
Hiroto: Ohhh…
Seiji: Valami baj van, Hiro?
Hiroto: Nem kezdhetjük.
Közönség: Seiji! Seiji! Hiroto! Hiroto!
Ezzel elkezdődött a koncert. A fiúk előadtak pár karácsonyi dalt, de a rajongók örömére sikeres számokat is belevettek a műsorban. Két szám között Kilari lelkesen kommentálta és dícsérte őket, ami a fiúknak jól esett, különösen Hirotonak. Az utolsó szám után Seiji így szólt a közönséghez.
-Reméljük tetszettek a számok. Ez volt az évvégi koncert. Mindenkinek köszönjük a részvételt!
Hiroto: Boldog és sikerekben gazdag újévet nektek! Sziasztok!
Meghajoltak és a függöny már le is gördült előttük. Hallották, ahogy Kilari búcsúzkodik odakint a közönségtől, de nem várták meg a lányt, hanem egyenes az öltözőbe mentek.
Seiji: Akkor mehetünk a kávézóba, Hiro?
Hiroto: Persze haver.
Seiji: Van egy kis meglepetésem számodra!
Hiroto: Hogy utálom, amikor ezt csinálod. Azért meg fogok lepődni.
Seiji: Jól van! Gyere, menjünk.

Kávézó 18:30
A kávézó eléggé tele volt aznap este, de azért találták Seijiék helyet Természetesen álruhában voltak. Seiji a vicces szemüvegét hordta, Hiroto napszemüveget vett fel, és amíg kint voltak az utcán jól a fejébe húzta a kapucniját. Az emeleten sikerült leülniük egy hatalmas akvárium előtt. Egy magas, karcsú pincérlány sietett hozzájuk.
-Üdv a Sógun kávézóban, Midori vagyok. Mit hozhatok?
Seiji: Egy kappucsinót kérek.
Hiroto: Én egy epres-limes sört.
Midori: Rendben.
Azzal elsietett a többi asztalhoz is felvenni a rendelést. Hirotot furdalta a kíváncsiság, mi lehet a meglepetés, amit Seiji tartogatott számára.
Hiroto: Te, Seiji?! Hol a meglepetés?
Seiji: Türelem, türelem, mindjárt itt lesz.
Hiroto: Remélem is, hacsak nem akarod hogy egy barackot nyomjak a fejedre.
Seiji: Áh, már itt is van!
Kilari: Sziasztok! Megjöttem.
Hiroto: Mi? Kilari? Te lennél a meglepetés?
Seiji: Nem egészen, de mondani akarunk valamit neked.
Hiroto felpattant az asztaltól.
Hiroto: Kitalálom? Szerelem a téma meg az emberi kapcsolatok.
Seiji: Jól gondolod, Hiro, de mi a baj?
Kilari: Miről van szó? Nem értek semmit.
Hiroto: Én nagyon is jól tudom miről van szó…ezt nem vártam tőled Seiji.
Seiji: Kérlek nyugodj meg, valamit félreértesz!
Hiroto: Nincs itt semmi félreértés, nah megyek is. Én nem kérek ebből.
Kilari: Hiroto…
Seiji: Várj…Hiro…engedd, hogy végigmondjam!
Hiroto: Sziasztok!
Mondta Hiro, majd kapucniját a fejébe húzva elfutott az asztaltól. Kilari helyett foglalt és értetlenül bámult Seijire.
Kilari: Mi a baja Hirotonak? Amint megjelentem dühös lett.
Seiji: Azért hívtalak ide titeket ma este, mert el akartam mondani valamit.
Kilari: Mégis micsodát?
”Hiroto! Mi baj van veled?! Jaj, megint rá gondolok, amikor végre kettesben lehetek Seijivel egy randigyanús helyen.” –gondolta magában Kilari.
Seiji: Nah, szóval. Azt akarom elmondani neked, hogy…
”Úristen! Csak nem szerelmet vallani készül.” –Újabb gondolat ugrott be Kilari elméjében és el is pirult.
-Sziasztok! Leülhetek?
Valaki az asztalukhoz lépett. A hang gazdája egy copfos vöröshajú, szemüveges lány volt.
Seiji: Persze, Maka. Gyere, ülj ide mellém!
A vöröshajú lány minden hezitálás nélkül leült Seiji mellé és átölelte őt egyik karjával.
Seiji: Szóval azt akartam elmondani neked, hogy Makával járunk.
Kilari: Miiiii? O_O Barátnőd van?!
Maka: Hehehe! Olyan vicces vagy, mint amilyennek Sei-chan mesélt,
Kilari: Sei-chan?! OwO
Maka: Watanabe Maka vagyok, Seiji barátnője.
Kilari: Örvendek. ^^ Tsukishima Kilari vagyok.
Maka: Örülök én is, hogy megismerhetek egy sztárt. Én fodrász vagyok. Sok sztárnak én csinálom a haját.
Kilari: Az irtó érdekes munka lehet.
Seiji: Hmmm…
Kilari: Mi a baj, Seiji?
Seiji: Aggódom Hiroto miatt. El kellett volna mondanom neki előbb, hogy összejöttem Makával.
Kilari: Ha akarod, utánnamehetek keresni. Itt úgysincs…ammm….semmi. ^^”
Seiji: Megtennéd nekem, Kilari?
Kilari: Természetesen. Nektek meg további jó szórakozást!
Azzal elviharzott az asztal mellöl.
Maka: Érdekes jelenség, de aranyos lány. Te mit gondolsz, drágám?
Seiji: Azt, hogy Kilari a legjobb barátom. A karomat is tűzbe tenném érte.
Maka: Kedves tőled. Szóval, mit rendelünk?
Seiji: Mindjárt! Midori kisasszony!
A kedves pincérnő azonnal elindult feléjük, hogy felvegye az újabb rendelést.

Utca 19:00
Kilari sírva rohant az utcán és Hiroto nevét kiáltozta, közben gondolkozott, hogy Seijinek barátnője van, ráadásul előtte is eltitkolta ezt. Hiszen miatta lett sztár, hogy egy pár lehessen. De hát Seiji most Makával van és nem vele, de mi a helyzet Hirotoval. Vele kapcsolatban furcsa, ám annál kellemesebb gondolatai voltak. Hiroto mindig csúnyán beszélt vele kezdetben, de aztán kiderült róla, hogy nem is annyira rosszindulatú, inkább kedves és érzékeny srácnak is mutatkozott Kilari szemei előtt. Hiszen őt is szereti éppúgy mint Seijit, de lehet, hogy ebben a pillanatban Hiroto közelebb áll hozzá, mint Seiji. Épp elhagyták a fejét ezek a gondolatok, amikor feleszmélt. Egy kis, sötét utcában állt, ami tele volt kis kocsmákkal, szórakozóhelyekkel. 3 sötét alak fogta közre az egyik kocsma előtt.
-Nini, csak nem eltévedtél, királylány?
-Gyere, mulassunk egy kicsit együtt!
-Van barátod, kislány?
Kilari: Eheheh ^^””” Nincs igazán kedvem mulatni, viszlát! *hátatfordít*
Az egyik sötét alak megragadta Kilari bal karját.
-Nem mész sehova!
Kilari: Engedjen el, ez fáj! Segítség!
Valaki megszólalt pár méterre tőlük.
-Azonnal engedjétek el azt a lányt!
Kilari felismerte Hiroto hangját. A fiú kék kapucnis álöltözetében volt, a kapucni miatt arcát nem lehetett látni. Máris ott termett és gyomorszájon ütötte azt az alakot, aki Kilari karját fogta le. A másik két alak támadást indított Hiro ellen, de a fiú őket is ártalmatlanná tette. A három közül a kopasz fickónak hátracsavarta a karját és így szólt neki:
-Tűnjetek el, különben nagyon mérges leszek!
-Igen is, csak ne bánts!!! Szö….szörnyeteg!
Üvöltötte a kopasz, majd menekülő társai után rohant ő is. Hiroto és Kilari mozdulatlanul álltak egymással szemben. Kilari túlságosan is meg volt szeppenve, hogy szóljon valamit. Hiroto hirtelen odalépett hozzá és magához ölelte.
Hiroto: Bolond lány! Miért jöttél utánnam?
Kilari: Mert…mert aggódtam érted és mondanom kell valamit…és…és…itt kötöttem ki, csak kerestelek. *Kilari szíve vadul vert ezalatt*
Hiroto: Menjünk valami nyugodt helyre!
Kilari: Rendben!
Hiroto megragadta Kilari kezét és nekiiramodott. Kilarinak ötlete sem volt, hová tartanak, de tetszett neki titokban, hogy Hiroto fogja a kezét. Olyan durva és undok Hiroto vele a legtöbb esetben, ugyanakkor épp most mentette meg a női becsületét. Mire erre gondolt, már meg is érkeztek a Tokyo Towerhez. Hamar felsétáltak a kilátóba, ahonnan az egész városra rá lehetett látni. Az épületek piros és zöld árnyalatokban úsztak a karácsonyi díszítéstől. Hiroto a korlátnak támaszkodott és kifújta magát. Kilari odalépett melléje és egy kendővel megtörölte Hiro arcát.
Kilari: Elmondhatom mi történt köztem és Seiji között?
Hiroto:Persze, mondjad, de úgyis t…
Kilari: Figyelj ide! Seiji azért hívott oda minket ma este, hogy elmondja, jár egy Sato Maka nevű lánnyal.
Hiroto: Akkor mégsem veled jár?
Kilari: Nem, de miért kérded?
Hiroto: Kilari…el kell mondanom valamit nekem is.
Kilari: Tessék, csupa fül vagyok.
Hiroto: Először utáltalak, mert azt hittem, hogy Seijit el akarod venni tőlem, de aztán láttam, hogy csillogsz a színpadon és annyira tetszettél nekem. Azt hiszem, beléd szerettem, de nem vagyok biztos az érzéseimben.
Kilari: Hiroto…én meg az utcán rohanva jöttem rá, hogy kettőtök közül téged szeretlek a legjobban. Szeretlek, Hiroto!
Hiroto: Kilari…
Kilari: Hiroto…

Finoman átölelték és megcsókolták egymást. Ez volt Kilari első csókja, és nem is akár kitől zsebelte be. Csodálatos érzés volt számára, hogy végre azzal a fiúval lehet, akivel annyi mindent átélt együtt. A csókból engedve így szólt Hirotohoz:
Kilari: Szép ez az este. Örülök, hogy veled lehetek, Hiroto.
Hiroto: Én is…nézd Kilari, esik a hó!
Válaszolt Hiro és ég felé mutatott. Lassan szálingózni kezdett a hó. A szép hópelyhek körbevették a két szerelems fiatalt misztikus hangulatot teremtve körülöttük.
Hiroto: Kilari, van kedved táncolni? Van nálam két kis hangfal, meg egy mp3 lejátszó.
Kilari: Táncolni? Itt?
Hiroto: Itt.
Kilari: Most?
Hiroto: Most, mikor máskor, te butus!
Kilari: Mmmm….>_< Hiroto!!!
Hiroto: Gyere! ^^
Kilari: Eheheh, oké. ^^
Azzal táncoltak. Körülöttük estek a hókristályok. Kilari úgy érezte, hogy bárcsak örökké tartana ez a pillanat. Hiroto ugyanígy gondolta, de nem mondta el, csak elpirult miközben táncoltak. Másnap elmondták Seijinek, hogy mi történt köztük. Seiji nevetve és idétlenül mosolyogva, csak ennyit mondott:
-Végre. Tudtam ám mi folyik itt! Hahaha, igaz teki?
Teki: Puuu! Y(^_^)Y
Hiroto: Tudtad? Akkor miért is nem világosítottál fel minket, kivel kavarsz éppen?!
Seiji: Nyugodj meg, Hiro. XD Semmi okod, hogy dühös légy.
Hiroto: De igen is, okom van, de azért örülök, hogy te is megtaláltad a párod.
Seiji: Kilari és Hiroto, banzai! Banzai!
Teki: Puuu! ^^
Mindhárman nevetni kezdtek. Ezzel le is zárult az évük a karácsonyi koncertekkel, készülhettek a következő nagy eseményre, 2012-ben, de erről majd máskor mesélek.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet!
Vége
Priscilla
Priscilla
Faerie Empress
Faerie Empress

Hozzászólások száma : 188

https://esthajnal.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.