Esthajnal Teaház
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Őrült szerelem: Randi a tengerparton / Hiroto X Izumi minific / yaoi / romance / comedy

3 posters

Go down

Őrült szerelem: Randi a tengerparton / Hiroto X Izumi minific / yaoi / romance / comedy Empty Őrült szerelem: Randi a tengerparton / Hiroto X Izumi minific / yaoi / romance / comedy

Témanyitás  Priscilla Kedd Dec. 20, 2011 10:24 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Kellemes, napsütéses délután volt. A muranishi ügynökségnél folyt a munka. Kilari és a Ships ruhákat tervezett és alkotott Kilari új boltjába, ami a legújabb Kilari féle divatnak fog otthont adni. Kilari eléggé unta a tervezést, ezért hát beszélgetést kezdeményezett a fiúkkal.
Kilari: Meséljetek valamit! Jobban megy a munka, a varrás és a tervezés, ha érdekes történeteket mesélünk közben.
Seiji: Benne vagyok, de meséljen Hiroto. Neki annyi története van.
Hiroto: De Seiji!
Seiji: Légyszi, Hiro. Mesélj a titokzatos barátnődről!
Hiroto: Mi? O_o
Kilari: Barátnő? Ki lehet az?
Hiroto: Ne akard tudni, de mindegy, elmesélem nektek, hamár így hárman varrjuk a ruhákat.
Kilari: *.* Biztos csodás királylány lesz a történet hősnője.
Hiroto: Maradj már! XD Szóval minden egy forró, nyári napon kezdődött. Éppen próbáltunk Seijivel, amikor benyitott Kumoi és egy levelet nyomott a kezembe. Rózsaszínű volt szívecskével a tetején. Rögtön közöltem Kumoival, hogy nem foglalkozom egyéni rajongói levéllel, vigye el innen, azért köszönöm. Erre azt mondja, hogy ezt egy sztár küldte nekem, aki nem kívánja felfedni a kilétét. Végülis át vettem a levelet és az állt benne, hogy menjek le a yokohamai tengerpartra.
Kilari: És? Elmentél végül? *.*
Hiroto: Dehogyis mentem, de még nincs vége. Ezután minden héten érkezett levél ettől a kitartó sztár rajongómtól. Seiji tanácsára harmadszorra beadtam a derakamat, és elmentem oda.

Június 21. 14:15 Yokohama, tengerpart
Hiroto magányosan állt a homokos tengerparton, csak óriási sziklák voltak, amiken megtörtek a tenger hullámai.
Hiroto: „Vajon hol lehet? Most már kíváncsi vagyok.”
-Hé, szépfiú! Fordulj meg!
Hiroto a hang irányába fordult és egy pinkhajú kiscsaj nézett vissza rá.
-Szia! Amakawa Izumi vagyok és nagy rajongód. Örülök, hogy találkoztunk.
Hiroto: Én is örülök, hogy találkozhatok egy rajongóval, de nem csinálok ilyet gyakran. Mit tehetek érted?
Izumi: Hiro? Hát nem ismersz fel?!
Hiroto: Nem rémlik. Nekem különösen jó az arc memóriám meg ezt a hajat könnyen felismerném ha újra látnám.
Izumiban egy világ omlott össze. XD
Izumi: Hiroto…tudnod kell, hogy miattad lettem sztár és nagyon vártam már, hogy találkozhassak veled.
Hiroto: Miattam? Ezt hogy érted?
Izumi: Nem akartál velem duettet formálni, inkább amellé a nyálas szőkeség mellett döntöttél, hogy tehetted ezt velem…összetörted a szívem.
Hiroto: Mimiko?
Izumi: Hát persze, ki más, te észkombájn…akarom mondani Hiro-chan!
Hiroto: Seijiben jobb lehetőségeket láttam, mint benned. Ne haragudj, de én örülök, hogy az ő partnere lehetek. Tehetséges és kedves fiú, Seiji. Mi régi gyermekkori barátok voltunk, Mimiko.
Izumi: Éppen ezért kellett volna, hogy engem válassz. T_T
Hiroto: Bocsáss meg. Sokszor nem figyelek oda, mit éreznek mások a tetteim által.
Izumi: Most már mindegy. Úgysem lehet a partnered.
Hiroto: És azért öltöztél lánynak és lettél Idol, hogy elnyerd a szívem?
Izumi: Igen, őrülten szerelmes vagyok beléd.
Hiroto: Hogy lehet, hogy én mindig vonzom az őrülteket? Először Kilari, most meg te, de ez tetszik.
Izumi Hirohoz lépett és megfogta mindkét kezét.
Izumi: Akkor remélem nincs ez ellen sem kifogásod. <3
Hiroto meglepett volt, de tűrte, hogy egy fiú, aki lánynak öltözött csókolózik vele.
”Tudom, hogy ez a személy nem nő igazából, de mégis jólesik, hogy ennyire szeret, azt hiszem belemegyek a játékba.” Gondolta magában Hiroto miközben megízlelte Izumi nyelvét. Lassan és lágyan elkezdte kigombolni Izumi blúzát. Izumi engedett a csókból és most már ő is meglepődött.
Izumi: Hiro-chan, te perverz! Le akarsz vetkőztetni?
Hiroto: Hát nem erre vágytál?
Izumi: Ara~ Maaa….de.
Hamar lekerült Izumiról a blúz és a melltartó is, amivel fenntartotta női mivoltát. Hiro apró csókokat lehelt a mellkasára, majd újból megcsókolta Izumit. Mindketten elpirultak és erősen fogták egymás kezét, most már egymáson feküdtek. Csodálatos érzés volt mindkettejük számára. Ezek az édes percek hosszú óráknak tüntek hirtelenjében. Hiroto el is felejtette, hogy nem egy lánnyal van, hanem egy fiúval. Nem tartotta furcsának a dolgot, mert benne is volt nőiesség. Jól tud főzni és varrni, ért a házimunkához. Hirtelen beugrott az elméjébe Kilari képe, amint fogják egymás kezét és sétálnak az utcán. Rájött, hogy igazából őt szereti, Izumit nem teheti boldoggá, de tiszteli az érzéseit. Amint ezen töprengett, Izumi a mellkasán pihent és egyik ujjával Hiroto köldöke körül körözött.
Izumi: Hiro-chan?
Hiroto: Tessék, Mimiko.
Izumi: Van már valakid, akit szeretsz, igaz?
Hiroto: Hát, ha azt vesszük, van igen, de téged is szeretlek ám, csak másképp. Vedd azt is hozzá, hogy te fiú vagy, de lányos fiú, szóval határeset.
Izumi: Jaj, ez nagyon kedves tőled.
Hiroto: Szeretlek Mimiko, mint barátot és ágypartnert, de mint barátnő, sajnos ez a hely már foglalt.
Izumi: Kitalálom. Tsukishima Kilari foglalja a helyemet. >.<
Hiroto nem akart hazudni, ezért hát elmondta.
Hiroto: Igen, igazából őt akarom, hogy a barátnőm legyen, de köszönöm a kellemes délutánt.
Izumi: Tsukishima Kilari. Arrrrghhh!!!!
Hiroto: Ne légy dühös! A lényeg, hogy együtt lehetünk bármikor, amikor akarod, még mellkas puszit is kapsz. Wink
Izumi: Honto? (megjegyzés: ez „tényleg”-t jelent.)
Hiroto: Persze.
Izumi: Jó, akkor játszunk?
Hiroto: Ehhh…mi? OxO
Izumi: A strandröpi a kedvencem.
Hiroto: Te aztán gyorsan váltasz érzelmeket, Mimiko.
Izumi: Ez a specialitásom.
Hiro bár nem labdazsonglőr, belement a játékba. A furcsa páros eltöltött egy kellemes délutánt egymás társaságában. Később elmentek kézenfogva sétálni a naplementében, Izumi kagylót gyűjtött, Hiroto meg homokvárat épített a parton. Hiroto kicsit rosszul érezte magát, hogy nem lehet Izumi párja, de Izumi mosolya és őrült hangulatingadozásai elfeledtették vele ezeket a gondolatokat. Beesteledett. Egy kis takoyaki standnál vacsoráztak meg, majd eljött a búcsú ideje.
Izumi: Szia Hiro-chan! Légy szép! Kilarinak üzenem, hogy készüljön fel, mert legközelebb elbánok vele, muaaahahah!!!
Hiroto: Szia Mimiko! Minden jót és köszi ezt a napot! Az üzeneted átadom Kilarinak.
Izumi adott egy puszit Hiro arcára, majd sarkonfordult és elfutott.
Hiroto: Érdekes lány, akarom mondani fiú, de ez király volt. X3
Hiroto ezzel befejezte a történetmesélést.
Hiroto: Szóval ez történt köztem és Amakawa Izumi között. Ugye nem haragszol, Kilari?
Kilari: Nem vagyok az a féltékeny típus, Hiroto. <3 Hisz mondtad, hogy beugrott, ahogy kézenfogva sétálunk az utcán.
Hiroto: I-i-igen.
Seiji: Vörös vagy, mint a rák. Egyébként sosem mesélted, hogy neked dolgot volt crossdresser sztárral.
Hiroto: Nah ebből elég, fejezzük be a ruhákat, különben sosem nyílik meg Kilari boltja.
Seiji: Okés. Igyekszem!
Kilari: Én is, én drága, egyetlen Hirotom. *puszit nyom Hiro arcára, aki ettől még vörösebb lett*
Azzal dolgoztak tovább. Estére el is készültek az 50 ruhatervvel, amit Kumoi kisasszony kért tőlük másnapra. Seiji és Kilari még sokáig felemlegették Hiro kalandját Izumival, Hiro nem túl nagy örömére, de azért vette a lapot és ő is velük együtt örült.

Priscilla
Priscilla
Faerie Empress
Faerie Empress

Hozzászólások száma : 188

https://esthajnal.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Őrült szerelem: Randi a tengerparton / Hiroto X Izumi minific / yaoi / romance / comedy Empty Re: Őrült szerelem: Randi a tengerparton / Hiroto X Izumi minific / yaoi / romance / comedy

Témanyitás  Naoki Szer. Jan. 18, 2012 11:01 pm

Nagyon édes volt, awwww :3
És Izumi tényleg fiú az animében? Ha igen mindjárt rákeresek erre a jelenetre Yt-on Very Happy
Naoki
Naoki
Főparancsnok
Főparancsnok

Hozzászólások száma : 181

Őrült szerelem: Randi a tengerparton / Hiroto X Izumi minific / yaoi / romance / comedy Empty Re: Őrült szerelem: Randi a tengerparton / Hiroto X Izumi minific / yaoi / romance / comedy

Témanyitás  Priscilla Csüt. Jan. 19, 2012 9:49 am

Kilari nem nagyon van youtube-n, de remélem a megadott epizódszámmal már le tudod tölteni azokat a részeket. afro
Priscilla
Priscilla
Faerie Empress
Faerie Empress

Témanyitás  Kusokokku Csüt. Jan. 19, 2012 9:01 pm

Ez nagyon tetszett, mert a stílusában rengeteg egyedi, csak rád jellemző vonás van. De arra a crossdresserre nem bírok fiúként gondolni. xD
Kusokokku
Kusokokku
Legendary Beast
Legendary Beast

Hozzászólások száma : 148

Témanyitás  Priscilla Pént. Jan. 20, 2012 12:51 am

Pedig az egyik részben leveszi a parókáját. XD Szőke, tüsi haja van neki. A hangja csak akkor mély, amikor épp Kilarit oltja, hogy szálljon le az ő Hiroto-samajáról. Kész ez a srác. XD cyclops
Priscilla
Priscilla
Faerie Empress
Faerie Empress

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.