Esthajnal Teaház
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cotton Candy Club 13/2

Go down

Cotton Candy Club 13/2 Empty Cotton Candy Club 13/2

Témanyitás  Priscilla Szer. Feb. 29, 2012 7:26 am

2. rész: Shingo titka

A gimnázium minden emeletén találhatunk mosdót. Természetesen, ahogy ezt egy japán iskolától elvárjuk, tisztaság uralkodik bennük. Ettől különbözött az egyik második emeleti lányvécé. Valamiért vastag füstfelleg szállt bent. Szinte alig lehetett látni. Az egyik fülkénél egy negyedikes lány dőlt neki az ajtónak. A fojtogató füsttől köhécselt. Mintha az ajtóhoz beszélt volna:
-Kérlek, csak még egy adagot adj belőle!
-Mit adsz érte, kedvesem?
Jött a válasz az ajtó mögül.
-A gyűrűmet. A volt barátomtól kaptam. Odaadom neked, ha adsz belőle.
-Hehehe! Mit adsz még érte?
-Könyörgöm! Adjál! Adjál! Bármit odaadok érte!
-Hmmm…kérem a nyakkendődet.
-Máris adom, ha adsz belőle.
-Megkapod, ne félj, aranyom! Ezért különleges anyagot kapsz.
-Végre!
-Hehehehe!!!!
Pár teremmel arrébb senki sem gondolta, hogy az iskola biztonságot adó falai között ilyesmik történnek. Hétfő volt, esett az eső, a 3-4-s osztályban elég álmos hangulat uralkodott. Shiro választott egy jó helyet közel Renhez, hogy tudjon vele szünetekben beszélgetni. Mai féltékenyen nézte őket. Még mindig nem nyugodott bele, hogy Segawa Shiro nem őt választotta. Shiro, bár pont pénteken érkezett ide, de egy nap is épp elég volt ahhoz, hogy megismerje az intézmény legnagyobb rejtélyét, a Vattacukor klubot. Rengeteg dolog még érthetetlen volt számára, ezért úgy gondolta órák után ismét ellátogat hozzájuk. Nyugodtan teltek az órák egészen a harmadik végéig, amikor a második emeleti lépcsőfeljárónál nagy tömeg gyűlt össze. Shiro Rennel és néhány osztálytársukkal odasiettek. Egy negyedikes lány élettelen testét vizsgálták a mentősök. Bőre teljesen kifehéredett, szemei a semmibe meredtek, matrózblúzáról fura módon hiányzott a kendő. Barátnői távolról siratták. Az igazgatóhelyettes és a titkárnő is jelen volt. Az igazgatóhelyettes hátrébb tessékelte a kíváncsiskodókat, majd így szólt:
-Gyerekek! Kérlek benneteket, ne csináljátok ezt! Ebben a hónapban már három tanulónk halt meg kábítószer túladagolásban. Ha valami problémátok van, kérlek benneteket, forduljatok az iskolapszichológushoz!
Közben a lány testét letakarták egy fehér lepellel, és hordágyon elvitték. Shiroék még bánatosabban tértek vissza az osztályterembe. Shirot és Rent egyaránt elborzasztotta a halott lány látványa. Shiro ezek után még inkább meg akarta látogatni a Vattacukor klubot. Utána kell járnia, ki terjeszt drogot az iskolában. Az ő osztálya is ugyanúgy veszélybe kerülhet, mint bárki másé. Az utolsó két óra lassabban és unalmasabban telt, mint valaha. Miközben a többiek pakoltak össze az induláshoz, Shiro Ren padjához ment segíteni.
Shiro: Huh, te aztán szereted a nehéz olvasmányokat. *egy vastag lexikont rakott be Ren táskájába*
Ren: Az csak történelem órára kell. ^^
Shiro: Hehe! Csak? XD Figyu, nincs kedved eljönni velem a Vattacukor klubba?
Ren: Hát nem is tudom. Végülis múltkor segítettek nekünk.
Shiro: Ez a beszéd. Ne félj tőlük, majd én megvédelek.
Ren: Oksi. ^^
Miután egy asztalnál elfogyasztották a bentókat, elindultak az első emeleti sötét folyosóra. Shiro ismét a falat használta irányadónak, Ren-chan szerencsésnek érezte magát, hogy foghatta a kezét. Valahogyan megtalálták a gótikus, rézkilincses ajtót. Shiro benyitott. A szürrealista világ, amivel múltkor találkozott, teljesen eltűnt. Egy papírból épített makett erdőbe kerültek. Úgy látszik a kinti időjárás kihatással volt a klubhelyiségre, mert az erdőre esős hangulat és enyhe köd szállt. Ren-chan Shiro ingébe kapaszkodott, kissé félt, hogy mi fog velük történni. Hősünk közben újra szembesült vele, hogy a Vattacukor klubot nem könnyű kiismerni. Hirtelen egy a sötét árny ugrott eléjük, és mély lányos hangon rájuk mordult:
-Búúúúú!!!!
A két fiatal nekiállt hangosan kacagni, ugyanis egy puha anyagból készült bábfigurával álltak szemben. Egy nagymama ruhájába öltözött szemüveges farkas lebegett előttük, rögtön tudták, hogy ez egy figura a „Piroska és a farkas” című meséből. Nevetésüket félbeszakította egy csalódott lány hangja:
-Miért nevettek? Meg kellett volna ijednetek… T_T
A ködből egy alacsony lányka tünt elő. Bíborszínű kabátkát és rakott szoknyát viselt. Kabátjának jobb oldalán egy rózsaformájú ékszer függött. Sötétlila haját egy fodros anyaggal díszített hajpánttal fogta le. A ködből előbukkant még egy személy, Tetsuya. Úgy nézett ki, mintegy szörny. Világoszöld arcán kődarabok terültek el, fehér köpenyének csuklyája alól néhány fémesen csillogó hajszál bukkant elő. Ren ijedten visszaugrott Shiro háta mögé.
Shiro: Sziasztok! ^^
Tetsuya: Sziasztok!
Ren: Szia Tetsuya! Nem tudtam, hogy te vagy az. Félős cica vagyok.
Tetsuya: Oh, sajnálom, ha megijesztettelek. Éppen mesevilágosat játszunk Mikával. Muszáj valamilyen jó kosztümöt magamra ölteni. ^^
Shiro: Zelgadis a Slayersből. Nagyon komolyan nézel ki!
Tetsuya: Látom, te otthon vagy az animációs filmek terén. ^^
A fiatalok jobban szemügyre vették az alacsony lányt, aki karjába fektette a farkasbábot.
Ren: Örülök, hogy megismerhetlek, Mika. Kasugano Rennek hívnak
Shiro: Engem Segawa Shironak. Bocsi, hogy nem ijedtünk meg a bábodtól, de inkább aranyos volt, mint félelmetes.
Mika: Mika vagyok. Szeretem a bábszínházat.
Tetsuya a vállára teszi a kezét.
Tetsuya: Minden figuráját maga varrja. Nagyon tehetséges. ^^
Mika: Tetsuya! Ezt nem tőled szeretném hallani.
Tetsuya: Hát persze, mert Mika fülig szerelmes egy bizonyos illetőbe.
Mika: Tetsuya!!! Neee mondd el!!!!
Tetsuya: Hihihi! Tehát hol is tartottam?!
Mika: Utállak!!!!! T___T *elrohan a ködben*
Ren: Tetsuya-san. Nem szép dolog ilyet tenni.
Tetsuya: Túl nagy volt a kísértés. ^^
Ren: *sóhaj*
Shiro: Remélem azért még találkozunk Mika-channal. Kíváncsi lennék, milyen bábokat varrt még a farkason kívül.
Tetsuya becsukta a szemét. Ezúttal ő kapott telepatikus üzenetet Hikarutól.
Tetsuya: Kövessetek! Hikaru-sama látni akar titeket.
Pár pillanat alatt kiértek a papírerdőből. Útközben megbotlottak néhány játékkockában. A terem közepéhez értek, ahol a kerek asztal állt. Ren itt már nyugodtabb volt, mert sokkal több fény érte a klubhelyiség közepét, mint az erdőt. Tetsuya balra fordult, majd pár lépés után elértek az öreg tükörhöz.
Tetsuya: Lépjetek be!
Shiro: A tükrön? *az üvegben gomolygó ködre mutat*
Tetsuya: Természetesen. Semmi gond. Én jövök utánatok.
Shiro óvatosan megérintette a tükör üvegét, amivel egy kisebb hullámot indított a felületén. Az üvege leginkább vízre emlékeztetett.
Ren: Csak lassan és óvatosan!
Shiro behunyta a szemét, és átlépett az üvegen, a túlsó oldalán a lendülettől jókorát esett. Ren amint átért, felsegítette őt a talajról, ami legalább olyan furcsa anyagból volt, mint az egész világ. Mindent kékes köd borított be. Végtelen síkság terült el mind a négy égtáj felé. Rögtön észrevettek egy díszes trónt, rajta pedig Hikarut. Az aranyszemű egyszarvúember üdvözlésképp feléjük bólintott. A trónja teljesen eltért a környezettől. Fehér márványból készült, és ezüst unikornis szobrok díszítették. Mellette Chieko, avagy Magical Fairy Fanny integetett az érkezőknek. Tetsuya felzárkózott hőseinkhez, és elkísérte őket a trónhoz.
Hikaru: Isten hozott titeket a mágikus dimenzióban! Azért hívtalak ide téged, Segawa Shiro, hogy megkérdezzem, vállalod-e a fényhozó szerepét, aki a jóslat szerint rendet teremt a világban?
Shiro: Vállalom.
Mindenki olyan határozottságot látott Shiro szemeiben, hogy maguk sem tudták, mi okból hozott ilyen hamar döntést.
Hikaru: Ha vállalod, ki kell állnod egy próbát, hogy lássuk a valódi erődet. *kis tükörben nézegeti magát*
Shiro: Mit kell tennem?
Hikaru: Meg kell küzdened az egyik klubtagunkkal. *Chieko integetni kezd*
Shiro: Remek, csak az a gond, hogy most nincs nálam a lacrosse ütőm. XD
Hikaru: Ezen könnyen segíthetünk. Fanny!
Chieko hősünk kezébe nyomta a varázspálcáját, ami egy pillanat alatt egy rózsaszín lacrosse ütővé alakult.
Shiro: Rózsaszín???
Chieko: Mi a bajod a rózsaszínnel?!
Shiro: Semmi, csak meglepődtem. XD
Hikaru: Kezdjétek el!
Shiro elindult Chieko után, de valaki megfogta a karját. Ren aggódva nézett rá.
Ren: Vigyázz magadra. Mindent bele!
Shiro: ^^ Köszi a bíztatást.
Chieko egy fényes vonalú, üres téglalapot húzott a trón előtt elterülő ködpadlóra, majd jobbról belépett, és küzdőállást vett fel. Shiro is felkészült a bal oldalon, végzett gyorsan pár bemelegítő gyakorlatot, megpörgette az ütőjét, és Chiekora szegezte.
Shiro: Mielőtt elkezdenénk, lehetne egy kérdésem?
Hikaru: Halljuk! *a haját fésüli*
Shiro: Tudtok róla, hogy ma meghalt egy iskolatársunk drogtúladagolásban? Elsősorban azért is vállalnám ezt a fényhozó szerepet, hogy másokat megvédjek.
Hikaru: Igen. Az a lány az én osztálytársam volt. Emellett a volt-barátnőm.
Ren: (O_O)
Tetsuya: Ejha!
Shiro: Folytasd kérlek…
Hikaru: Shingot küldtem, hogy nyomozzon a tettes után. A tettes ugyanis egy különc, abból a fajtából, aki szeret a saját feje után menni, és nem nagyon törődik mások dolgával.
Shiro: Értem. Remélem Shingo-kun sikerrel jár. Nem tűnik valami erősnek.
Hikaru: Még nem ismered őt eléggé. ^^
Chieko: Sok a duma! Kezdjük már! Meddig pózoljak még itt?!
Hikaru: Rendben. Kezdjétek!

Shiro VS Magical Fairy Fanny
A legendás fényhozó
Charizma: lacrosse és fény A Vattacukor klub varázslója
Charizma: Magical girl
Chieko különböző balett mozdulatok végrehajtása közepette szélsebesen haladt Shiro felé, aki maga elé emelte védelem gyanánt a rózsaszín ütőt.
Chieko: Fairy Kick!!!!
Felugrott Shiro előtt, de rúgása nem talált célba. Csak arra volt elég, hogy kibillencse Shirot egy pillanatra az egyensúlyából. Ellenfele hősiesen állta a pofonokat, magical girlis rúgásokat az ütő segítségével. Chieko kifáradt, néhány hátraszaltóval gyorsan visszavonult.
Chieko: Te aztán gyors vagy! *liheg*
Shiro: Rád sem mondhatnám, hogy lassú vagy, Fanny! *liheg*
Chieko: Itt az ideje egy kis testmozgásnak! ^^
Shiro: Hmm?
Chieko: Hihihi!!! *gonosz vigyor*
Ren idegesen figyelte az eseményeket. Tetsuya ölbe tett kézzel várta az összecsapás végét.
Tetsuya: (Chieko most mutatja meg az egyik csodafegyverét. Mit kezdesz vele, Shiro-kun???)
Ez alatt az iskolai büfében termetes tömeg gyűlt össze az ebéd miatt. A pult nem volt valami széles, ezért mindig veszekedés alakult ki, hogy ki jusson előbb oda. Rengetegféle szendvicset és sült ételeket lehetett kapni. Ennek köszönhetően a büfé jól ment. Legelöl verekedés kezdődött a pult előtt, aminek a vége az lett, hogy egy másodikos srác a kukában landolt. Egy ismerős hang morgott rá.
Shingo: Tiszteld az idősebbet, te pimasz kölyök! Ráadásul én még semmit nem ettem ma.
Másodikos: És ez engem hol érdekeljen? Ez még nem ok arra, hogy elém tolakodj!
Shingo: Én csak megkértelek, hogy engedj előre, erre te bunkón válaszoltál!
Másodikos: Chhh…jó étvágyat, uram!
Shingo: Ez már jobban hangzik. ^^
Válaszolt, és elment onnan két hotdoggal a kezében.
Shingo: (Remélem Hikaru nem haragszik meg rám, de én csak teli hassal tudok nyomozni. Egész délelőtt nem ettem semmit.) *megy felfelé a lépcsőn*
Sorra ellenőrizte a vécéket, de nem talált semmit. Néhány lány megdobálta vécépapírral tekercsekkel a lánymosdóban történt látogatásai során. A második emeleten az utolsó, legmesszebb álló két mosdó következett. Ez a folyosó már üresen állt. A klubhelyiségeket az alsóbb emeletekre helyezték a szervezők. Shingo épp gondolataiba merült, hogyan piszkálhatná ismét Hikarut, amikor kivágódott az utolsó lányvécé ajtaja, és egy ismerős lány ütődött az ajtóval szembelévő falnak. Mika-chan volt az egy kis bábfigurával a kezében. Sírdogált, mert nagyon beütötte a fejét. Shingo odaszaladt hozzá.
Shingo: Mika-chan!!! Hogy kerülsz ide?
Mika: Shingo-sama…hosszú, a lényeg, hogy csak kezet akartam mosni az almás nyalóka után…szipp…szipp…nagyon fáj a fejem! T_T
Shingo: Szegénykém. Gyere! Kiviszlek innen.
Hang a mosdóból: Erre nem vennék mérget!
Shingo megfordult, ám rögtön füst borította el az egész folyosó részt. Testével eltakarta Mikát és kereste a hang gazdáját, de a sűrű füstben az orráig sem látott. Hirtelen nekirepült egy cigarettacsikk, ami a ruhaujjához tapadt, majd felrobbant. Az égető fájdalomtól Shingo a karját fogta.
Shingo: Guarrrgh……
Mika: Shingo-sama!!!
Shingo: Maradj a hátam mögött! Megsérültél, nem akarom, hogy még egyszer megsérülj.
Mika: Shingo-sama… T_T
Hang: A nagy hős. Megvédi a hercegnőt a gonosz varázslótól! Milyen megható! Milyen...ostoba
Azzal újabb cigarettacsikkeket hajított Shingo testének különböző pontjaira. Shingo féltérdre kényszerült. Teste sok helyen megégett. A szemeit egyáltalán nem tudta használni, mert a füst teljesen tönkretette őket. Mika-chan a háta mögött pityergett, és a nadrágjába kapaszkodott.
Mika: Shingo-sama… T_T Bocsáss meg!
Eközben a ködös varázsvilágban Shiro tehetetlenül állt Chiekoval szemben, akinek aurája időközben olyannyira megnőtt, hogy energiapajzsot képzett körülötte.
Shiro: (Eleget védekeztem, ideje mozogni, végülis ő mondta.)
Chieko: Felkészültél??? *különböző idétlen pózokat csinál* Rainbow lighting of love!!!!
Kiálltotta, amint az aurája a csillagos botjába áramlott. Az energia egyetlen sokszínű sugárként hagyta el a varázsbotot. A szivárvány minden színében csillogó mágikus lövedék megpattant a padón és Shiro feje felé vette az irányt.
Shiro: (Nah most!)
Kitért a sugár elől, de az makacsul követte mindenhová. Mind a négy irányba, még a levegőbe is. Nem volt oszlop vagy fa, esetleg szikla, hogy elbújjon előle. Chieko kacagott folyamatos rohanása láttán. Shiro gondolkodott mit tehetne, sok ideje nem volt, mert a szivárvány sugár egyre közelebb ért hozzá.
Shiro: (Ha megállok végem van. Ha tovább rohanok elfáradok és szintén végem. Hmm…állni…megvan!!!)
Chieko: Még a végén olimpiai rekordot döntesz a varázsvilágban, Shiro-chan! Feladod?
Shiro: Eszemben sincs!
Chieko: Mi a?
Shiro feléje rohant, de hiába védekezett, ellenfele nem támadta meg szemből, hanem elszaladt mellette, és egy gyors mozdulattal kigáncsolta. Chieko a lacrosse bot kanál részébe pottyant.
Shiro: Remélem jól ülsz, Magical Fairy Fanny? ^^
Chieko: Mit művelsz???
Shiro: Hullócsillag lövés special edition! Fannycsillag!!!
Meglendítve a botot, kilőtte Chiekot egyenesen a saját támadásába.
Chieko: Kyaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
*Bakoom*
A szivárvány villám összes energiája felrobbant nekiütközve gazdájának. Chieko vinyákolva leesett a levegőből, és belecsapódott a kemény ködpadlóba. Megpróbált felkelni, de remegve összeesett. Shiro kimerült a sok futástól, a botjára támaszkodva elkönyvelte a győzelmét.
Ren: Éljen!
Tetsuya: *tapsol*
Hikaru: Kiálltad a próbát. Mostantól a klub igazi tagja vagy. Isten hozott köreinkben. ^^
Shiro: Ez az! ^^
Ren a nyakába ugrott. Nagy volt az öröm a varázsvilágban. Ugyanakkor a valós világban dráma zajlott a második emeleti hátsó mosdóknál. Shingo egyre több energiát vesztett, de minden erővel védte klubtársát. A füstös fickó kezdett türelmetlenkedni.
-Volnál szíves végre összeesni?!
Shingo: Addig nem, amíg meg nem….tudom…hogy ki vagy.
-Végülis elmondhatom, úgyis mindkettőtöket a másvilágra küldelek. A nevem Tabakomaru. Az életcélom, hogy bosszút álljak mindenkin.
Shingo: Miért teszed ezt?
-Azért mert engem senki se szeret. Egy nyomoroncnak tartottak mindig. Elegem van a megaláztatásból. Most én alázok le mindenkit. Érezzétek át a fájdalmam!
Shingo: Mi semmit nem ártottunk neked. Hogyan tudnánk átérezni a fájdalmad, ha nem is ismerünk!
-Fogd be a szád!!! Meg se próbáljátok megismerni az érzéseimet!
Shingo: Ennek a harcnak semmi értelme. Hadd segítsek rajtad! Gyere a klubunkba. Ott ugyanolyan…ugyanolyan emberek vannak mint te.
-Persze. Ott is csak gúnyolódtok egymáson. Engem senki nem ért meg.
Shingo: Ha ki is gúnyoljuk egymást, azt csak simán viccből tesszük. Befejezhetnéd már ezt az önsajnáló szöveget, mert nem te vagy az egyetlen, aki ilyen problémákkal küszködik!
-Emlékeztetnélek arra, hogy nem vagy abban a helyzetben, hogy így beszélj velem!!! Pusztulj!!!
Valahonnan kilőtt Shingora egy csikket. Mielőtt célba érthetett volna, Mika ugrott Shingo elé:
-Ne bántsd Shingo-samát!
Shingo: Mika!!! Ne!
*bakoom*
A cigarettacsikk felrobbant Mikán. A kislány összeesett, kifordult a kezéből a bábfigura és Shingo lábaihoz gurult. Shingo ekkor látta meg, hogy a báb őt ábrázolja. A bábnak olyan ruhája volt, mint amilyet a hercegek szoktak hordani a mesékben. Kék kabát, fehér-kék csíkos nadrág, fekete csizma aranycsattal. Shingo karjaiba vette Mikat, és az egyik közeli padra tette, ignorálta a fájdalmait, a füstöt, ami a szemét marta. A kis bábot a lány kezébe adta.
Tabakomaru: Hülye kis liba! Megunta az életét! Mondtam már….utálom a gyerekeket!
Shingo ezután a mondat után, olyan dühöt érzett, amilyet mostanában soha. Ökölbe szorította mindkét kezét.
Shingo: Idefigyelj, te mocsok! Bárhol is állsz, engem megalázhatsz, de ne merd még egyszer a barátaimat bántani!!!!
Üvöltötte. Teste körül felcsapott a kékes energia. Sebei elkezdtek gyógyulni. Ebben az volt a fura, hogy a ruhája is rendbejött. A szakadások megvarrták magukat, a koromfoltok eltűntek. Shingo minden érzékszervét arra összpontosította, hogy megtalálja ellenfelét a mérgező füstben.
Tabakomaru: Hogy az ördögbe csináltad ezt?
Shingo: Én magam sem tudom, de engem nem fogsz könnyen elpusztítani.
Azzal kiütötte ököllel az egyik ablakot, kihajolt a füstből, és gyorsan magába szívott odakintről friss levegőt. A füst nem mozdult. Nem áramlott ki az ablakon, továbbra is ott terjengett. Shingo leginkább egy óriási léggömbre emlékeztetett. Ellenfele csodálkozva kérdezte:
-Mi vagy te???
A füstben megjelent valaki jobb felöl, aki megadta a választ: Ő egy rajzfilmfigura, ha nem tudnád.
Shingo: Milk!
Milk: Jó húsban vagy, Shingo-chan. Legalább ilyenkor. Bánj el ezzel a szeméttel!
Tabakomaru: Ugyanmár, cicuskám! Ne álmodozz! Ebben a sűrű füstben képtelenség, hogy megtaláljon. Az sem érdekel, hogy kik vagytok, az új drogommal simán kinyírlak titeket.

Shingo VS Tabakomaru
A Vattacukor klub harcosa
Charizma: Toon A magányos különc
Charizma: Füst

Shingo: Szóval azért halt meg a lány.
Tabakomaru: Talált, mert Neon Dynamite-t kapott. Ez a legújabb drog, maximális élvezet, de biztos halál, hahaha!!! Nézzétek a jó oldalát, én kaptam érte egy kendőt, és egy aranygyűrűt.
Shingo: Ezt figyeld, baromarcú!!!
Azzal kifújta magából a levegőt, ami mintegy vihar szétbomlasztotta a füstfellegeket. Tabakomaru a két mosdóajtó között lebegett. Zöld melegítőpulcsi volt rajta, amin egy fekete dohánylevél díszelgett. Arcán a bőr teljesen tönkrement a sok dohányzástól. Kifakult, fehér haja helyenként kihullott. Arcára kétségbeesés ült, hiszen immáron a két harcos bármelyike könnyedén megtámadhatta.
Tabakomaru: Ó ne!!!
Shingo: Ó de!!! *előránt a nadrágzsebéből egy gigatikus gumikalapácsot* Ezt Mika-chanért kapod!!!!
Felrepült a meghökkent fickóhoz. Épp leütötte volna, amikor az sunyi módon belenyomott egy injekcióstűt a vállába.
Tabakomaru: Neon Dynamite. Remélem élvezni fogod, amíg eljön érted a kaszás! Hahahaha!!!
Shingo: Nemcsak szánalmas vagy, hanem hülye is. Mondták már, hogy toon vagyok, vagyis rajzfilmfigura. Rám nem vonatkoznak az emberi világ törvényei. *az ablak felé rántja Tabakomarut* Jó repülést!
Tabakomaru: Mi van?
Shingo hátravitte a gigászi kalapácsot, és hatalmasat ütött bele ellenfelébe, aki sűvítve kirepült a kitört ablakon, majd eltűnt a horizonton.
Shingo diadalittasan leszállt a földre, kitépte a vállából a tűt.
Shingo: Köszönjük, hogy a Shingo légitársaságot választotta! Kellemes utat kívánunk! ^^
Milk: Jól van. Elhiszem, hogy örülsz, de gyorsan segíts Mikának. Szegény feládozta magát érted.
Shingo: Mika-chan…
Ölébe fektette Mikát és szólongatta. A lány egy pillanatra felébredt.
Shingo: Mika-chan! ^^
Mika nem szólt vissza, megsimogatta Shingo arcát, majd puszit adott rá. Ismét elvesztette az eszméletét, de Shingo gyengéden megtartotta, nehogy megüsse magát. Nemsokára leértek az első emeleti sötét folyosóra. A klubhelyiségben örömujjongással fogadták őket. Shingo letette Mikát a puha székekre, Chieko rögtön segédkezett a gyógyításában.
Shiro: Shingo, hihetetlen voltál! Nem gondoltam volna, hogy ilyen erős vagy.
Shingo: Ugyan ugyan! Egymagam gyenge vagyok, de ha a barátaim itt vannak mellettem, ők adják az igazi erőmet. ^^
Ren: Nem fogod elhinni, de Shiro belépett a klubotokba.
Shingo: Zseniális! ^^ Tudtam, hogy számíthatok rád! *megölel*
Tetsuya: Mi is, hogy rád. Mindent láttunk a tükörben.
Shingo: Detectiv Conan? *Tetsuya kosztümjére mutat*
Shiro: Egy kicsit magasabb, mint Conan, de kinézetre tökéletes.
Tetsuya: Majdnem én mentem nyomozni, de a főnök inkább téged akart megbízni ezzel a feladattal.
Közben a lányok rendbe hozták Mikát. Felült, megigazította a hajpántját, és rámosolygott a két lányra.
Chieko: Nem fáj semmi? ^^
Mika: Nem. Köszönöm Chieko Nee-chan. ^^
Milk hátulról átölelte.
Milk: Nagyon bátor voltál. Büszkék vagyunk rád.
Mika: Shingo-sama? ^^
Milk: Ő is büszke rád. ^^
Mika átugrott az ülőgarnitúrán. Az első ember akit kiszúrt a csapatból, Shingo volt, akinek az övén meglátta a Shingot mintázó bábot, amit neki csinált. Boldogsággal töltötte el a látvány. A klubtagok a kisasztal köré ültek. Mindenki ivott egyet Shiro belépőjére. Rent kinevezték tiszteletbeli tagnak. Mostantól ő is bármikor beléphetett a klubhelyiségbe. Hikaru megköszönte a tagoknak az eddigi munkát, majd Shingo mellé ült.
Hikaru: Shingo! Mit szólnál egy ruhapróbához közösen? *rózsás arc* *kacsint*
Shingo: Sajnálom, de úgy terveztem, hogy fagylaltozni megyünk Mika-channal! ^^
Mika: Hmmm??? Ez nekem új. ^\\\\^
Mosolyogva felkeltek az asztaltól, és kettesben elhagyták a termet. Milk hátradőlt az ülésen.
Milk: Sejtettem, hogy ebből lesz valami!
Tetsuya: A sors akarta így.
Chieko: Ez olyan romantikus! Nyaaa!!!!
Milk: Öz olyan romontikus! Bööö!!!!!!
Chieko: Ichigo! Muszáj folyton piszkálnod!
Milk: Ilyen a stílusom!
Válaszolt, majd a két lábával közrefogta Chieko fejét, és átdobta a garnitúra felett. Chieko pofára esett a padlószőnyegen.
Chieko: Na várj csak!!! (>_<)
Milk felpattant az ijedtségtől, mert a magical girl rászegezte a pálcáját.
Shiro: Hé! Elég…mmm *Tetsuya befogja a száját*
Tetsuya: Ne tedd tönkre! Hadd röhögjek egy jót!
Ren: *sóhaj*
Hikaru: Abbahagyják valaha?! *sóhaj*
Chieko kilőtt Milkre egy sugarat. A sugár elérte a testét, de csak csiklandozta.
Milk: Ez minden erőd, te kis pisis! XDDDD Háááháááháá!!!!
Chieko: Hihihi!!! Nyaaa! *csettint*
Azon nyomban eltűnt Ichigo Milkről az összes ruha. Ott állt mindenki előtt meztelenül. Elképedve végigmérték, majd hatalmas kacagásban törtek ki. Milk visítva elrohant egy függöny mögé. Így végződött Shiro második napja a gimnáziumban. A Vattacukor klubba járni nemcsak érdemes, hanem kell. Milyen újabb kalandok várnak hőseinkre? Megtudhatjátok a következő részből.
Priscilla
Priscilla
Faerie Empress
Faerie Empress

Hozzászólások száma : 188

https://esthajnal.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.