*** MSN RPG ***
3 posters
1 / 1 oldal
*** MSN RPG ***
Messengeren játszható akció kaland játék, amit 5-6 éve találtam ki. Egész jól játszottam haverokkal így, de manapság már kevés embert tudok rávenni, hogy kalandozzon velem egyet a virtuális valóságban. Ez a játék Lost Vegas Cityben játszódik ami a Shingo univerzum központja, innen el lehet jutni a világ bármely pontjára, de aki lusta, az nyugodtan maradhat a kaszinókkal és éjszakai bárokkal tarkított városban, amely sosem alszik. A történetben mindenki saját magát alakítja és felvehet minimum 1, de maximum 3 különleges képességet vagy tulajdonságot vagy erőt, amit akár harc esetén is bevethet. A harc közben a támadófél és a védekező fél dob kockával, aki erősebbet dob, annak a helyzete változik, például megszakíthatunk egy támadás és ellentámadhatunk. A kockadobás egyéb helyzetekben is kötelező a játék fair playének megőrzése érdekében. A kockadobás megoldható internet vagy letöltött kockadobó programmal. Ilyen például az IP electronic dice.
Karakterlap
Név:_______________________
Faj:________________________
Nem:_______________________
Életkor:_____________________
Születésnap:_________________
Csillagjegy:__________________
Vércsoport:__________________
Hajszín:_____________________
Szemszín:____________________
Rövid leírás/történet:_____________________________________________________________________________________
Képességek és felszerelés:_________________________________________________________________________________
Képességek rendszere
Természeti erők: Olyan képességek tartoznak ide, amelyek valamilyen anyagnak, elemnek az irányítását teszik lehetővé.
-Tűz, jég, föld, villám, sav, méreg irányítása, manipulációja.
Spirituális erők: A spirituális erők birtokosai különleges lényeket idézhetnek meg, hogy nekik harcoljanak.
-főnix, sárkány, unikornis, dzsinn idézés.
Állati erők: Ezen erők birtokosai állati tulajdonságokkal ruházhatják fel magukat, ez átváltozástól az érzékek megváltozásáig terjedhet ki.
-kutyaszaglás, macska reflex, átváltozás farkasemberré.
Káosz erők: A 5 csoport közül a legmisztikusabb. Minden olyan képesség idetartozik, ami extrém, fura és egyben érdekes tulajdonsággal ruházza fel birtokosát.
-szupersebesség, repülés, láthatatlanság, teleport.
Legendás erők: Ide sorolhatók be a ritka képességek, amelyek az előző 4 csoportból kerülnek ki.
-képességlopás, feltámasztás, Cthulhu idézés, alkímia.
Mindekinek kellemes játékot kíván a szerkesztő, Shingo!
Karakterlap
Név:_______________________
Faj:________________________
Nem:_______________________
Életkor:_____________________
Születésnap:_________________
Csillagjegy:__________________
Vércsoport:__________________
Hajszín:_____________________
Szemszín:____________________
Rövid leírás/történet:_____________________________________________________________________________________
Képességek és felszerelés:_________________________________________________________________________________
Képességek rendszere
Természeti erők: Olyan képességek tartoznak ide, amelyek valamilyen anyagnak, elemnek az irányítását teszik lehetővé.
-Tűz, jég, föld, villám, sav, méreg irányítása, manipulációja.
Spirituális erők: A spirituális erők birtokosai különleges lényeket idézhetnek meg, hogy nekik harcoljanak.
-főnix, sárkány, unikornis, dzsinn idézés.
Állati erők: Ezen erők birtokosai állati tulajdonságokkal ruházhatják fel magukat, ez átváltozástól az érzékek megváltozásáig terjedhet ki.
-kutyaszaglás, macska reflex, átváltozás farkasemberré.
Káosz erők: A 5 csoport közül a legmisztikusabb. Minden olyan képesség idetartozik, ami extrém, fura és egyben érdekes tulajdonsággal ruházza fel birtokosát.
-szupersebesség, repülés, láthatatlanság, teleport.
Legendás erők: Ide sorolhatók be a ritka képességek, amelyek az előző 4 csoportból kerülnek ki.
-képességlopás, feltámasztás, Cthulhu idézés, alkímia.
Mindekinek kellemes játékot kíván a szerkesztő, Shingo!
Re: *** MSN RPG ***
Ezzel mit kell kezdeni, ideírni a kitöltött űrlapot?
Kusokokku- Legendary Beast
- Hozzászólások száma : 148
Kitöltöd az űrlapot, ha akarsz játszani és elpostolod a lentebb található "msn rpg karakterek" topicba. Még elég béta ez a játékom, de ha összefogunk, lehet valami belőle.
De jó elkezdtük a sztorit, jó lett a tiéd is Ruka, bár én tök máshogy képzeltem el hogy belép a színre a kis ork, illetve nem is kicsi, de így még jobb, lol
Akkor most már csak én hiányzok köztetek. Most vettem észre léghajó helyett vmi mást írtam, de sebaj
Akkor most már csak én hiányzok köztetek. Most vettem észre léghajó helyett vmi mást írtam, de sebaj
Naoki- Főparancsnok
- Hozzászólások száma : 181
Mért, te hogyan képzelted? És milyennek? Lehet, hogy a te verziód jobb. D:
Nekem nem is tűnt fel, hogy nem léghajót írtál. Mit írtál helyette?
Nekem nem is tűnt fel, hogy nem léghajót írtál. Mit írtál helyette?
Légballont írtam, arra gondoltam amiben egy kosárka van, és csomagokat kell kidobni hogy közlekedj,lol
Nem hiszem jobb lenne én verzióm, meg nem jó az ha beleszólunk egymáséba.
Az orklányt nem fogadják be olyan könnyen hősnek, mert szolga,nem? Kiröhögik elsőre.
És amikor mondta megmutatja mit tud.. úú, most eszembe jutott egy ötlet erről. Hogy lesz egy kiszűrés még a hősöknél, erőpróba, yeeea
ja, meg arra vagyok kiváncsi hogy beleírhatjuk egymás karaktereit is a saját postunkba? Ha nem lehet annak nem sok értelme lenne, de azért megkérdezem.
Nem hiszem jobb lenne én verzióm, meg nem jó az ha beleszólunk egymáséba.
Az orklányt nem fogadják be olyan könnyen hősnek, mert szolga,nem? Kiröhögik elsőre.
És amikor mondta megmutatja mit tud.. úú, most eszembe jutott egy ötlet erről. Hogy lesz egy kiszűrés még a hősöknél, erőpróba, yeeea
ja, meg arra vagyok kiváncsi hogy beleírhatjuk egymás karaktereit is a saját postunkba? Ha nem lehet annak nem sok értelme lenne, de azért megkérdezem.
Naoki- Főparancsnok
Haha, kb. én is úgy képzeltem el először. De amúgy valami zeppelinre hasonlít ez a dolog?
Kíváncsi vagyok, mire gondolt Shingo a léghajóban váró feladatok kapcsán, de szerintem valami erőpróbaféle lehet.
Mért, szerintem a király testőrei elég rangosak, már ha arra gondolsz. De lehet belőle probléma később, hogy csak úgy otthagyta a posztját, nekem mindegy.Naoki írta:Az orklányt nem fogadják be olyan könnyen hősnek, mert szolga,nem? Kiröhögik elsőre.
Kíváncsi vagyok, mire gondolt Shingo a léghajóban váró feladatok kapcsán, de szerintem valami erőpróbaféle lehet.
Meg kell küzdenünk egymással, vagy nem tom. A selejtek kiesnek, és csak mi maradunk
Naoki- Főparancsnok
Kivéve ha mindegyikőtöket legyakom, mert akkor egyedül játszom tovább. >D
Hahaha, azt csak hiszed, egy nyílvesszőmtől kifekszel. Mondjuk vastag a bőröd , vhogy Shreknek képzelem el, aki simán megfogja és széttöri a markában. Kowai
Naoki- Főparancsnok
Várom a folytatást, ha jön ihlet írok én is.
És mi az hogy Forum Queen lett Shingo? Hehe
És mi az hogy Forum Queen lett Shingo? Hehe
Naoki- Főparancsnok
Te is szeretnél custom title-t, mert megoldható? Már kezdetektől forum queen voltam egyébként. XD
Akkor csak most tűnt fel. Nem kell title nekem, elfogadlak bossnak, illetve queennek, bár mondjuk egy parancsnoki cím jól hangzana
Naoki- Főparancsnok
Hahaha Forum Queen!
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|