Dramatical Murder
2 posters
1 / 1 oldal
Dramatical Murder
Title: Dramatical Murder
Company: Nitro+Chiral
Genre: BL
Rating: R-18
Platform: PC
Company: Nitro+Chiral
Genre: BL
Rating: R-18
Platform: PC
Muhahaha, direkt nyitottam neki egy külön topicot mert megérdemli!!! x3
No, hát ez a gyönyörűség amivel most játszom, már hónapok óta erre vártam, amióta az első tervezetek megszülettek róla.
Eleve sokat vártam ettől a játéktól, mert mégiscsak Nitro+Chiral, ami egyike a legnépszerűbb BL játékkiadóknak, ő nevükhöz csupa "nagy" játék kötődik, mint Lamento vagy Togainu no Chi stb. Ők előtérbe helyezik a történetet minden másnál, részben ezért is lettek olyan népszerűek, persze ehhez hozzájön a gyönyörű grafika és a kidolgozott zene, erős karakterek, és persze a H jelenetekre se volt még panasz, szóval ők egy abszolút 10-es játékkészítők, és végre tegnap ( ahogy hazaértünk szinte), gyorsan nekiláttam a kezdetének.
Egy futurisztikus Japánban játszódik, ahol Midori-jima ( történet színhelye) egyharmadát egy Toue nevű csoport uralja . É-on található a Ghost Town, ahova tilos belépni, Ny-on a vásárlói negyed van tele üzletekkel, D-en a szórakozó negyed, és K-en van a Platinum Jail, ahova csak meghívóval lehet belépni, egyfajta celeb-negyed.
A történet főhőse, Aoba, egy Junk Shopban dolgozik elmondása szerint már egy jó ideje. A játék pixelesen kezdődik, “I’ve been waiting…come to where I am…and break me. Break me with your power… "... Maga a játék igen retró feelingű, ehhez nagyon jól eltalálták a grafikát, és a játékban am lehet játszani RPG-vel is ( persze Aoba irányítja), meg tele van ilyen ügyességi (puzzle stb) kisebb játékokkal amiket neked kell lejátszanod.
Aoba a Heibon nevű helyen dolgozik tehát, és a pixeles írás után Aoba épp telefonál egy vásárlóval. Amaz randizni akar vele, mert "tetszik a hangod", de Aoba ügyesen másra tereli a szót, és sikerül kicsikarnia tőle h vegye meg az új terméküket. Előfordult már h kapott ilyen ajánlatokat, de mindig ügyesen kijátszotta őket, különben se érti h miért őt, hiszen nem lány...xD Aobának van egy robot-kutyája, Ren, akivel elmennek leszállítani egy csomagot. Ren egy nagyon édes kis pomeráni(?) kiskutya, akinek érdekesmódon egy nagyon ikemen hangja van. Mikor megszólalt beleszerettem *__* Szóval ő egy robot, aki segít neki a navigálásban, am számítógép is és van rajta wifi meg minden, ő nézte át vírusirtóval azt az RPG játékot, amivel Aoba elején játszik, és amit a warugakik ( pár rosszcsont gyerek) szedtek le Aoba e-mailjei közűl ( szerinte spam lehetett vmi adult site-ról...). Ó, és a bemondó hang a játék során... imádom őt is, annyira stílusos mikor felbukkan egy-egy új szereplő mindig bemondja ki mi ő. No, hazafele Aoba találkozik Koujakuval, gyerekkori barátjával, aki egy szoknyapecér. Jó csak a munkája miatt, de akkor is. Aobát zavarja ez a fajta viselkedése, így próbálja nem észrevenni, de persze hiába, és Koujaku nem hagyja szó nélkül elslisszolni. Mondta meglátogatja nemsokára. Utána belebotlik egy csoportba, akik épp játszanak az egyik virtuális játékkal,Lymemal ami menő Midorijimán. Valamiféle virtuális küzdőjáték, de Aobát nem érdekli. Erős fejfájása lesz, ami gyakran előfordul, gyógyszert is szed rá. Itt összetalálkozik Trippel, és Virusszal, akiket szintúgy régről ismer és a yakuzához tartoznak, ja, és ikrek! Hopp, azt elfelejtettem mondani még Koujaku után egy csapat huligán próbálta elvenni a dzsekijét, hülye köcsögök, de Mizuki segített neki, mondjuk igazából nem néz ki Aoba egy segítségre szoruló ukének. Itt kiderül Midorijima tele van sok kis gang-gel,amiknek mind van logójuk, Mizuki a Dry Juice-hoz tartozik, akik a No.1-ok, Aoba pedig egyikhez se tartozik. Kicsit különcnek tűnik,nem?
Útközben majdnem elütik motorral, csak egy rövid pillantást vethetünk a csávóra, aki hamar elviharzik, és total badassnak tűnik, persze mit várhatunk Minktől.*__*
Hazaér Aoba, nagyijával lakik kettesben, Taével, aki olyan hiperaktív-mindentől óvó nagyinak tűnik, és nagyon édes.Gyógyszerész volt régen, és olcsón meg tudja szerezni Aoba gyógyszereit, amik am rohadt drágák lennnének. És elkezdődik az intro....
Eddigi gondolatok: ÓRIÁSI!!!! Már most kedvencem lett, illetve előre tudtam h az lesz,hehe
Spoiler, de amint kiválasztottam kinek a routje-án akarok menni, utána nem sokkal már mehetek Platinum Jailbe,huhúúúúúúú
Ja meg am Rennel is össze lehet jönni, persze nem kutyalakjában hanem emberiben nyammmi
Koujaku-val fogok kezdeni, annyira szexi a piros kimonójában, bár tényleg egy kicsit ojisan hangja van. Kb mindenki Noise-tól van elájulva, ő a piercinges pasi, még nem találkoztam vele... Na meg Clearrel se, ő az "idegen"...
edit: ó és azt elfeledtem mondani, h a játék annyira színes! Mármint persze h színes, de a CGkben, és háttérCGkben sokkal többfajta színt használnak mint eddig, és ez különösen megfogott:) Egy-egy háttérképen is annyi néznivaló van.
Ja, és ma kórházban láttam egy fiút akin ugyanolyan headphone volt mint Aobának! *__* Jaj de szexi!
A hozzászólást Naoki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 09, 2012 9:34 pm-kor. (Reason for editing : Naoki)
Naoki- Főparancsnok
- Hozzászólások száma : 181
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|