Esthajnal Teaház
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Visual Novelek

2 posters

Go down

Visual Novelek Empty Visual Novelek

Témanyitás  Naoki Hétf. Márc. 12, 2012 9:57 pm

Visual Novelek Artist-lamento

Lamento a legszebb játék amivel valaha is játszottam és játszani fogok xD Talán a második Boys Love visual novel volt amivel először játszottam, de eddig minden otaku/fujoshi akivel volt szerencsém beszélgetni mindnek abszolút kedvence volt, már aki értett japánul, de mooost... végre lett English patchje!!
Anno én kezdtem el még jópár éve, aztán abbahagytam, mert suli miegyéb értelmetlen dolgok miatt, lol, de egy csapat nekiállt és 1 kemény egy év alatt megcsinálta. Érdemes eme alkalomból kihagyni a japán órát( úgyse csinálunk semmit xD).
Azokat a történeteket szeretem a legjobban ami ugye nemcsak szexből áll, hanem van egy kidolgozott háttérsztori,karakterfejlődés ugyebár. Persze ritkán az sem baj, de azok általában sosem maradnak meg kedvencként nálam.
No, hát Lamento arról híres mellesleg hogy valami eszméletlenül kidolgozott a története, és a leghosszabb visual novelek közé tartozik, vagyis a leghosszabb. A fantáziavilágnak van egy különös vonzereje, a harcjelenetek se piskóták, a zenéje meg különösen kidolgozott, szóval minden 10ból 10-es, ez ugye várható volt. Csak úgy is szeretem hallgatni a zenéjét:D
Konoe történetét követhetjük a játék folyamán, nekem valahogy mindig a Végtelen történet jut eszembe róla, talán mert abban is megvan ugyanaz a "Semmi", ami tönkreteszi a világot,de nemcsak azért.
A 3 seme: Rai, Asato és Bardo, nálam Rai az isten*__* de mindhármukat nagyon szeretem.
Bocsi h hosszú lett a beszámoló, kérlek nézzetek bele a játékba, biztos vagyok benne h tetszeni fog nektek. Letölthető Aarinfantasy oldaláról, de ha nagyon nem menne onnan én is feltölthetem nektek bár az időigényesebb sztem. Kell telepíteni hozzá patchet, meg ugye csak Daemon Toolszal megy, aztán mehet az angol patch hozzá. XPn is megy, Vistán is, csak ott be kell állítani h XPn legyen a rendszer...
És rohanok is játszani.

ja, amúgy a készítő cég Nitro+Chiral, első játékuk volt Lamento, aztán utána a Togainu no Chi ,Omerta.. most meg a DDmD, ( tavasszal jön ki), mind mesterművel! Lamento fantáziavilág, Togainu no Chi az véres és brutálissabb fajta, Omerta maffiás, és a mostani meg scifis lesz.

Naoki
Naoki
Főparancsnok
Főparancsnok

Hozzászólások száma : 181

Vissza az elejére Go down

Visual Novelek Empty Re: Visual Novelek

Témanyitás  Priscilla Kedd Márc. 13, 2012 2:18 am

Nagyon köszönöm ezt a hosszú beszámolót, kb. ilyen postokat szeretem egy fórumon. Very Happy Minél több információ, annál jobb.
Mi volt annak a visual novelnek a címe, amiben németek (?) voltak és mutattad amikor ott voltam?
Visual Novelek 41378
Nekem a kedvencem, most is itt van a hátam mögött. Strawberry Panic: Girls' School in full bloom. 3 lányiskola, egy cél, valakivel összejönni az iskolákban. Három főhős közül választhatunk: Nagisa, Hikari és Kizuna, mindhárman más iskolát képviselnek.A miator az olyan tradicionális iskola, mélyen vallásos. A Spica egy elit iskolai, tanulói messze felülmúlják a másik kettő iskolát. Végül Lilim a szabadság/szerelem nevében idealizmusra tanítja diákjait, nekem ez a kedvenc iskolám a három közül. Ennek nincs olyan jó története, mint a fentebb írtnak, de akik látták az animét és olvasták a mangát, valamint a noveleket, azok kellemes elüthetik az időt a játékkal. Én összehoztam a két kedvenc szereplőmet, Kizuna és Kagome-t, akik sajnos az animében háttérkarakterré zsugorodtak.
Priscilla
Priscilla
Faerie Empress
Faerie Empress

Hozzászólások száma : 188

https://esthajnal.hungarianforum.com

Témanyitás  Naoki Kedd Márc. 13, 2012 2:31 am

Igen, látod ezért nem szeretem az animéből készített játékokat, de persze van pár kivétel mint pl UtaPri, most fogják kiadni az UtaPri Debut pspre ( már sokadik), de nem lehet megunni mégsem.
A németes az az Absolute Obedience volt, másik nevén Zettai Fukujuu Meirei, Budapest térképe volt az introjában, nem tudom miért került oda, és am a világháború utáni Németországban játszódik. Az inkább szól a szexről, főleg arról, de mégis a sok külön sztori benne megfogott, meg a 2 főszereplő katona, főleg Kira,hehe. Amit nagyon szerettem benne az a special ending, nagyon nehéz volt eljutni odáig, de megérte!
A Strawberry Panic animéje nekem nem tetszett emlékeim szerint, de biztos csak mert egy bishi se volt bennexD
Mindenesetre a Lamentóban asszem 1 nőstény macska szerepel csak, az is prosti,lol
Naoki
Naoki
Főparancsnok
Főparancsnok

Témanyitás  Priscilla Kedd Márc. 13, 2012 2:33 am

Thank you. Majd megosztom élményeimet, ha sikerült felraknom őket.
Priscilla
Priscilla
Faerie Empress
Faerie Empress

Témanyitás  Naoki Kedd Márc. 13, 2012 4:36 am

Sajnos Lamento fordítás nem teljes, olyan 15%-a van feldolgozva a történetnek, igazán odaírhatták volna a fórumba, kicsit csodálkoztam is h csak 1 év alatt fordították le, mikor én számoltam magamban 2 emberre jutna 3 év..T_T És ők se lehetnek többen, ejj de kár. De kaptok olyan lássuk csak, szünet nélkül 5 órányi játék eddig. Megismerhetitek nagyjából a játékot, aztán ha tovább is érdekel titeket fordítóprogival simán végigjátszható mondjuk AGTH-val:D
Naoki
Naoki
Főparancsnok
Főparancsnok

Visual Novelek Empty Arcana Famiglia (PSP)

Témanyitás  Naoki Pént. Márc. 23, 2012 3:38 am

Kedvenc otome játékom!

Cím: La storia della Arcana Famiglia
Hivatalos oldal: http://www.hunex.co.jp/arcana/
Történetről: Történetre, zenére, karakterekre is mind 10/10-est adok, eddigi legjobb otome játék amivel valaha játszottam sztem. Különlegessége, hogy inkább hasonlít mangához mintsem visual novelhez. Te vagy a főhősnő, papád pedig egy maffiavezér, azzal kezdődik a történet hogy csatlakozol te is, de Mondo (papád) lemond, és átadja a helyét egy arra méltó személynek,aki többek között te is lehetsz, de kiköti aki megnyeri az Arcana Duelt, azé lesz a lánya keze ( meg se kérdezettxD). Különleges képpességgel is bírnak, te is, illetve a párjelöltek is. Ahogy haladsz a játékban úgy megismered a különböző route-okon keresztül a karaktereket, és a múltjukat, amik gyakran összefonódnak. Időközben elmélyíted a képességed, ami az hogy tudsz a szívekben olvasni, és egyre erősebb leszel a játék végén a Duel-re, ahol pároddal kell megküzdeni h te lehess az utód. Sok route van, és minden egyes karakterre 3féle ending + olyan is van amiben nem jössze össze senkivel.
Játék közben mérheted hol állsz szerelmi szinten a kiválasztottal, és rengeteg plusszVoice van hozzá, amit bármikor meghallgathatsz, és ha mindent megcsináltál kaphatsz FreeTalk voice-ot is a seiyuuktól. A Seiyuu cast se piskóta, részben ezért is szemeltem ki még tavaly.

Felicita: Noto Mamiko
Liberta: Fukuyama Jun
Nova: Yonaga Tsubasa
Devito: Yoshino Hiroyuki
Pace: Sugita Tomokazu
Luka: Nakamura Yuichi
Dante: Kosugi Jurota
Jolly: Yusa Koji

Karakterekről külön nem beszélek, de Jolly és Luca tetszett a legjobban, nem spoilerezek mi a közös bennük,de mellesleg minden karaktert szerettem a játékban, még Dantét is (Áginak 100% tetszene), sokszor előfordult h meghatódtam meg volt h hüledeztem akkorát, de általában végignevettem.Very Happy
Ha befejezted a játékot kapsz minden karakterhez character songot is!

Vannak egész jó részletes összefoglalók interneten a különböző route-okról, nekem anno sokat segített ha nem volt vmi világos. Csak japánul van és PSP-n, de nyártól anime lesz belőle, azt már nagyoon várom! Most találtam meg első két mangafejezetét lefordítva, pillantsatok bele , szó szerint követi a játékot.

Manga: http://www.mangahere.com/manga/arcana_famiglia/c001/

ja és ami a rating-et illeti no hentai, de csók és másra utaló jeleket tartalmaz karakterektől különbözve.

Játék OP
Naoki
Naoki
Főparancsnok
Főparancsnok

Témanyitás  Priscilla Szomb. Márc. 24, 2012 9:24 am

Jó kis intro, tiszta cardboard cut outok mozognak egymással. XD De nem baj, ennek ez a sármja. Maradok az agyatlanabb visual noveleknél, én utálom ha van történet, randizni akaroook. XD
Priscilla
Priscilla
Faerie Empress
Faerie Empress

Témanyitás  Naoki Hétf. Márc. 26, 2012 12:45 am

Dramatical Murder, erre várok ezerrel h vki végre postolja Aarinra, Nitro+Chiral új BL-je. *__*
Egy fantázia-Japánban játszódik, nekem olyan Togainu no Chi jut erről eszembe, csak a DMMd -ben erősebb a retrós hatás, azért is olyan a grafika. Jól néznek ki a karakterek, főleg Clear, kíváncsi vagyok milyen történet húzódik meg a gázmaszk mögött.. Koujaku a kimonójában nagyon szexi, Mink olyan szadista fajtának tűnik, Noise-ról még nem tudom mit gondoljak. Aoba pedig ( főhős uke) szintúgy nem hiszem csalódnék, mert Nitro+Chiral eddig mindig erős ukéket csinált,+ a beszámolókból is azt olvastam , viszont legidősebb ukéje Nitronak,hehe
Tanoshimiii~

---
Nem értem mi a jó a lapos történetnélküli játékokban.-_-
Naoki
Naoki
Főparancsnok
Főparancsnok

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.