Loveless only anime feelings and thoughts
2 posters
1 / 1 oldal
Loveless only anime feelings and thoughts
Ez is azok közé a történetek közé tartozik, amit nehéz meganimálni mert olyan mondanivalóval és stílussal rendelkezik, ami nem igazán passzol az animáláshoz. Így vagyok a loveless anime verziójával is. Talán jobb is, hogy nem folytatták, mert csak úgy járnának mint a Toei animation a Jeanne-nal, amit Tanemura Arina, kedvenc mangakam alkotása, mangának zseniális, animéje csapnivaló volt. Ekkor derült ki számomra, hogy valamit kár meganimálni, inkább olvasnák többen a mangáját. Azért jókat szórakoztam a KKJ animével rtl 2-n annak idején. Visszatérve a lovelessre, az anime hangulata és a zenéje, ami megfogott, gyakran hallgatom a zenéjét, amikor dolgozom, vagy elgondolkodok dolgokon. A hangulata is magával rakad, Soubi ábrázolása, mint a felnőtt és Ritsuka meg az osztálytársai mint gyerekek, érezteti velünk, hogy a felnőtt és gyerek között igen is van különbség. Bár a csata nem az anime fő látványossága, de a csataanimációk elég látványosak voltak, főleg a debütáló 1. epizódban. Ez még mindig jobban tetszik, mint mondjuk a Bleach vacak csataábrázolása és harc menete.
Grafika 5/5 Elvont és hangulatos pillanatképek és mágikus csatajelenetek, a vér művészi ábrázolása, szerintem ez 5 pontot megérdemel, habár nem adja át a történet világát teljesen.
Zene 5/5 Zseniális számok, kevés anime ost van, ami ennyire megfogott.
Történet 5/3 Egy manga történetét nem mindig lehet normálisan átültetni animációba.
Összefoglalva 5/5 Ez egy művészi anime, nem a yaoi rajongóinak készült (még, de jó idők is voltak, amikor még nem a buta célközönségnek csináltak animét)
Grafika 5/5 Elvont és hangulatos pillanatképek és mágikus csatajelenetek, a vér művészi ábrázolása, szerintem ez 5 pontot megérdemel, habár nem adja át a történet világát teljesen.
Zene 5/5 Zseniális számok, kevés anime ost van, ami ennyire megfogott.
Történet 5/3 Egy manga történetét nem mindig lehet normálisan átültetni animációba.
Összefoglalva 5/5 Ez egy művészi anime, nem a yaoi rajongóinak készült (még, de jó idők is voltak, amikor még nem a buta célközönségnek csináltak animét)
Re: Loveless only anime feelings and thoughts
Nekem Loveless első animék közé tartozik amiket láttam, még jóval Gravitation előtt talán. Engem is elgondolkoztatott, és a látványvilága is megfogott, bár a végét mikor még nem olvastam a mangájét nem nagyon értettem először, sokadszorra néztem meg mire leesett, de valszeg azért mert még picinyke voltamx3
Az anime 10/10-es, hűek maradtak a mangáhot, és kiemelték azt ami fontos, plusz amit a manga nem adhatott meg, a harcjelenetek.
Remélem már elveszti a füleit Ritsuka
ja, és kedvenceim Natsuo és Youji!!!
Az anime 10/10-es, hűek maradtak a mangáhot, és kiemelték azt ami fontos, plusz amit a manga nem adhatott meg, a harcjelenetek.
Remélem már elveszti a füleit Ritsuka
ja, és kedvenceim Natsuo és Youji!!!
Naoki- Főparancsnok
- Hozzászólások száma : 181
Nekem Ai és Midori a kedvencem, bár keveset szerepelnek, de tetszett ez a páros, először azt hittem Ai fiú, de aztán megvilágosultam valahol. XD
Hú rájuk annyira nem emlékszem, de a leszbi párosra igen, Készült egy szép dramacd is róluk az nagyon tetszett.
Naoki- Főparancsnok
- Hozzászólások száma : 181
Jajj, a leszbi zero girls. Wolfy ki volt akadva, hogy miért van ez egy shounen ai animében. XD Én mint a magyar yuri szakértő, fogadtam a lányokat.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.