Msn RPG ötletek
3 posters
1 / 1 oldal
Msn RPG ötletek
Nah akkor ide kérem a javaslatokat milyen legyen a játék. Inkább egy-egy karakter átél történetet (előtörténet mielőtt találkoznak a karakterek), vagy játszunk egyszerre ugyanazt a történetet de különböző utakon, vagy legyünk egy előre meghatározott csoportosulás aki útnak indul a nagyvilágba (ala one piece)?! Várom a javaslatokat!
Re: Msn RPG ötletek
A One Piece-re szavazok!
Kusokokku- Legendary Beast
- Hozzászólások száma : 148
Rendben és milyen harcrendszer legyen ha harcra kerül sor? Ajánlani tudom a kockadobásos megoldás, igaz így szerencse dönt, de legalább fair módon lehet küzdeni, nem veszik össze a két fél, hogy most uff...az én képességem erősebb.
Letöltés:
Link
Serial
Letöltés:
Link
Serial
- Spoiler:
- Name: REVENGE Crew
S/N: ED-SATJXXMF-S2D
Találjunk ki szigeteket meg egyéb helyszín ötleteket is szívesen fogadok, hogy hol legyen a játéktér.
Te, én csak szavaztam egyet, ne én döntsek már.
It's not that I dont have any idead, I just requested stuff.Kusokokku írta:Te, én csak szavaztam egyet, ne én döntsek már.
Én Midgardra szavazok, a világon elszaporodtak rendellenesen a szörnyek, és bátor harcosok indulnak útra hogy megmentsék a világot. Kellenének gonosz karik is, akik ez mögött állnak:D
Naoki- Főparancsnok
- Hozzászólások száma : 181
Na nekem ez azért tetszik jobban, mert nem kell azon problémázni, hogy "Mi most nem tudunk találkozni, mert te más szigeten vagy, te állat D:"
Lehetne egy összeröffenés a királynál, ahol összegyűlnek a harcosok, pont mint a Silver Chaos BL játékban x3
Jaj muszáj lesz kitalálni egy badass karit, aki mondjuk álcázva indul köztük jónak tettetve magát
Jaj muszáj lesz kitalálni egy badass karit, aki mondjuk álcázva indul köztük jónak tettetve magát
Naoki- Főparancsnok
Lehet előtörténet, de szerintem az a profil része legyen, és ne a szerepjátéké, mert akkor mindenki elfoglalja magát a maga kis történetével, aztán lelohad a lelkesedés a valódi, közös szerepjáték iránt. (már ha jól értem, hogy hogyan működne ez a dolog) Szóval én még mindig arra szavazok, hogy nem kell ilyenekkel foglalkozni, egyszerűen legyünk interaktívak és kész.Shingo írta:Nah akkor ide kérem a javaslatokat milyen legyen a játék. Inkább egy-egy karakter átél történetet (előtörténet mielőtt találkoznak a karakterek), vagy játszunk egyszerre ugyanazt a történetet de különböző utakon, vagy legyünk egy előre meghatározott csoportosulás aki útnak indul a nagyvilágba (ala one piece)?! Várom a javaslatokat!
Jó, én akarok lenni a király orki testőre. >DNaoki írta:Lehetne egy összeröffenés a királynál, ahol összegyűlnek a harcosok, pont mint a Silver Chaos BL játékban x3
Az álcázós ötlet nekem tetszik, találj ki egy ilyen karit!
Oke, meg van egy helyem szereplonek, akkor mikor kezdjuk?
Naoki- Főparancsnok
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|